Luksuzna hiša v bližini Mosteca

Četrtek, 14. april 2011

Samostojna luksuzna enodružinska hiša se nahaja v Kosezah, na eni izmed najboljših lokacijah v Ljubljani. Od centra mesta in obvoznice je oddaljena le 2 km. V neposredni bližini se poleg nakupovalnega centra nahajajo tudi pošta, tržnica, vrtec in šola, v prostem času pa se lahko sprehodite do Koseškega bajerja, Mosteca ali živalskega vrta. Za športnike in ljubitelje narave so v neposredni bližini stezice Rožnika ali Pot spominov in tovarištva. Miren sprehod ali rekreacija, vse na enem mestu.

Hiša, zgrajena l.2009 je obdana z 344m2 zemljišča in je razdeljena na tri etaže; klet, pritličje in nadstropje.Vsaka izmed etaž pa meri 120m2 bruto. V kleti so trije večji prostori, ki se lahko preuredijo v fitnes ali savno, kopalnica ter kurilnica. V pritličju hiše se skozi predprostor prehaja v prostorni dnevni prostor z izhodom na atrij, delno tlakovan, delno travnat ter v kuhinjo z jedilnico. V nadstropju hiše sta dve otroški sobi, z izhodom na balkon, delovna soba in kabinet, ki imata izhod na prostorno teraso, spalnica z balkonom in kopalnica. Pred hišo je prostorna garaža, za dva avtomobila, z ločenim vhodom.

Hiša je moderno zasnovana ter je v skladu z najnovejšimi oblikovnimi in funkcionalnimi smernicami ter potrebami sodobnega in zahtevnega uporabnika. Je visoko kvalitetno koncipirana; tako glede bivalnih pogojev, kot materialov uporabljenih pri gradnji in stavbni opremi. Hiša je umeščena v mirno in lepo zeleno okolje, z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini.

Hiša v Kosezah je namenjena tistim kupcem, ki od življenja zahtevajo več, ki
imajo radi naravo in želijo svoje življenje vsakodnevno obogatiti tudi z
rekreacijo.

Cena: 690.000€

Dodatne informacije: Teja Mesarič, 031/829-169, teja@mreza.com