Moste pri Žirovnici - ugodne cene za večstanovanjske energetsko varčne hiše

Petek, 12. februar 2010

V vasi Moste v občini Žirovnica, ob vznožju čudovitih Karavank, bodo kmalu dokončane večstanovanjske hiše, zgrajene iz naravnih materialov, energetsko varčne in v lepi harmoniji z okolico ter s pogledom na Triglav in Blejski grad.
Investitor se zaveda, da je skrb za to lepo zeleno okolje in ohranjanje le-tega poglavitna stvar, ki jo mora opravljati za bodoče stanovalce, zato bo za vaše dobro počutje zgradil izredne energetsko varčne hiše, katerih ogrevanje bo na zemeljski plin. Naselje bo imelo tudi svojo čistilno napravo.
V 3-eh stanovanjskih hišah so 4 stanovanja. V pritličju dve manjši stanovanji, v prvem nadstropju pa dva duplexa, ki si delita etažo na pol in se nadaljujeta v mansardo nad seboj. Stanovanja so prijetna in razgibana, svetla in prostorna. Za vroče poletne dni bo poskrbela vgrajena klima, če pa bo vročina prehuda, si boste pa lahko privoščili osvežilno kopel v Blejskem jezeru, ki je od tu oddaljeno le 7km.

Več o ponudbi si preberite na spodnjem linku;

http://www.novogradnja.net/Oglasi_novogradnje/Moste_pri_Zirovnici-Nove_ugodne_cene.n619/?novogradnja_frontend=6osgosuj4dcc7iv0k4hodj4jc4


Oz. pokličite 031 680 088, Urška Podhraški ali pišite urska@mreza.com