Bi si radi sami zgradili svojo sanjsko hišo?

Se zavedate stroškov in težav pri pridobivanju gradne dokumentacije?

Petek, 1. februar 2008

Pridobitev dokumentacije, ki je potrebna, da lahko pričnete z gradnjo svoje hiše na zazidljivi parceli je dolgotrajen in stroškovno neugoden postopek. Poleg tega je potrebno urediti komunalno infrastruktura, kar zopet zahteva precej časa in denarja. Na koncu hitro ugotovimo, da je sama izgradnja hiše, še najlažji del celotne zgodbe. Idealno je torej, če kupite parcelo, kjer je vse že urejeno in ima poleg tega še gradbeno dovoljenje in projekt za izgradnjo hiše. Če vam je celotna ponudba všeč, ste praktično že na pol poti do vselitve. Ravno takšno ponudbo pa vam tukaj predstavljamo!



Naprodaj je več gradbenih parcel, ki so komunalno popolnoma opremljene in za vsako posebej je že pridobljeno GRADBENO DOVOLJENJE in vsa potrebna soglasja! Prav tako je izdelan PROJEKT za enostanovanjsko hišo na vsaki parceli. Po nakupu teh parcel, lahko dejansko začnete z gradnjo. Splošno znano dejstvo je, da je po nakupu zazidljive parcele potrebno vložiti še precej časa in denarja. Pri teh parcelah pa je vse to že urejeno!

KOMUNALNA UREDITEV: nova asfaltirana cesta do parcele, vodovod, meteorna in fekalna kanalizacija, elektrika z električno omarico in števcem ter cevi za telefon na parceli, čistilna naprava…naprej bo pa šlo…kakšne parcele (linki) nekaj slik pripopaj (obvezno) ipd

 Pvezava do več podatkov: www.mreza.com/Nepremicnine/zemljisce.v5/prodaja.k1/p1.html

kontakt: Žiga Žigon, e-mail: ziga@mreza.com, Tel.: 01 560 30 56, 031 680 088