Vile Gameljne

Ljubljana, Šiška

Vile  Gameljne Vile  Gameljne Vile  Gameljne

Med Rašico in Šmarno goro v Zgornjih Gameljnah, v objemu zelenja, ki vas vsakodnevno vabi k preživljanju prostega časa v naravi, nedaleč od vse potrebne infrastrukture, ter s hiter dostop do avtocestnega priključka in središča Ljubljane vam je na voljo izjemno redka priložnost za nakup nove sanjske individualne vile 577 m2 ter dvostanovanjske vile, in sicer enota dvojček 523 m2 ter enota dvojček 525 m2 .

Sodobna arhitektura objekta čistih linij z ravno streho odlikujejo funkionalna razporeditev prostorov, obilo steklenih panoramskih oken in sten na južni strani, ki v prostor vnašajo velike količine naravne svetlobe kar skupaj s 3 m visokimi stropi zagotavlja visoko ugodje bivanja sodobne družine v objemu narave.Objekt bo ograjen in dostopen le stanovalcev in povabljenim kar bo zagovaljalalo visoko stopnjo varnosti. Lastnikom bo tako na voljo maksimalno udobje in minimalna poraba energije.

Luksuzna individualna vila "na ključ" bo zasnovana kot tri etažni objekt P+1N+T.  
Pred objektom sta predvideni dve nadkriti parkirni mesti, v pritličju dve garažni parkirni mesti, tri shrambe, utility (pralnica/sušilnica/likalnica), tehnični prostor ter prostoren  prostor za poslovno dejavnost (ali  fitnes/savna/bazen), kopalnica s tušem, hodnik in stopnišče.
V prvem nadstropju je predviden dnevno bivalni prostor iz katerega je izhod v zimski vrt, pokrit balkon in odkrit balkon, kabinet, dve shrambi, kopalnica, wc, hodnik, stopnišče.
V terasni etaži sta spalnica z večjo kopalico in dvema garderobnima prostoroma ter spalnica s kopalnico in garderobnim prostorom in dva povezovalna hodnika.
Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem ( po potrebi tudi z dvigalom).

V kletni etaži hiše dvojček, ki se prodaja v III.pgf (možen dogovor za izvedbo "na ključ"), so za vsako enoto po 2 parkirna mesta in prostor za shrambo. V pritličju se nahaja odprt dnevno-bivalni del, kjer je prostor za kuhinjo, jedilnico in dnevni prostor,  stopnišče/garderoba  s hodnikom, kopalnica, spalnica in delovni kabinet. Vsi prostori so povezani z zimskim vrtom, odkrito in pokrito teraso. V mansardi bodo spalnice, kopalnice, garderobne sobe in soba za fitnes. Vse etaže v objektu pa bodo povezane z stopniščem, in z dvigalom.

Za dodatne informacije smo interesentom za nakup radi na voljo na danica@mreza.com.

Zgornje Gameljne
Enota tip Velikost v m2 Zemljišče v m2 Cena v EUR  
NH2599246448414M samostojna 0,00 m2 - Več
PH Desna DS dvojček 309,21 m2 356.00 m2 450000,00 Več
Spoštovani!

Ker je naš namen pridobiti kvalitetno, zanimivo in cenovno konkurenčno ponudbo vas prosimo, da podate vaše mnenje v anketi in s tem neposredno ocenite projekt, ki je v ponudbi!