Zadovoljni kupci o izkušnji s posredniki Mreže nepremičnin d.o.o.

Spoštovani gospod Železnik!

Izkoriščam prložnost in se vam najlepše zahvaljujem za res korektno sodelovanje tokom celega postopka nakupa stanovanja. Res smo bili izredno zadovoljni z vašim profesionalnim delom, pa tudi ostali so svoje delo opravili zelo dobro. To bodo izvedeli tudi drugi!
Zgolj v info - hči ima stanovanje že vpisano v zemjiško knjigo!

Še enkrat hvala in lep pozdrav!

S spoštovanjem,

Bojan Zorc

Katarina Jankovič o prejemu glavne nagrade naše nagradne igre ter nakupu stanovanja v "Zelenem gozdičku"

Mrezi nepremicnin se zahvaljujem za nagrado, ki sem jo izkoristila na "Martinov vikend".
Ob odločitvi za nakup novega stanovanja, pri čemer so mi v Mreži nepremičnin bili v veliko pomoč, se je vikend v termah Snovik prilegel.
V prijetnem apartmajskem naselju, ob nočnem kopanju, savnanju in ob dobri hrani sem se imela super, in se enkrat hvala za nagrado.

Lep pozdrav, Katarina

Ljubljana, 12.11.2007

 

Spoštovani,

Večkrat smo že kupovali stanovanje in morem reči, da smo naleteli več ali manj na prijazne ljudi.Tako zadovoljni kot smo pa sedaj z agentom g.Alešem Železnikom, ki je zaposlen v podjetju Mreža nepremičnin d.o.o. pa že dolgo ne.Nakup je za kupca nepremičnine nekaj zelo pomembnega. Vedno, ko ga pokličemo najde prijazen odgovor, ni čutiti nobene naglice, pripravljen je sesti z nama za mizo ( in to že večkrat ). Veseli pa me tudi njegov način komunikacije, ki ni v pogovornem jeziku, ampak v »lepi« slovenščini. Zadnje čase imam težave z zdravjem in to sem mu tudi omenila. Takoj me je vprašal, če poznam knjigo 100 % ZDRAVI. Zavedam se, da to ne spada k prodaji stanovanja – bila pa sem presenečena, kako mi je bil pripravljen pomagati – OB PONOVNEM SREČANJU ME JE PRI NJEM ŽE ČAKALA KNJIGA. HVALA !Prepričana sem, da bi imela MREŽA NEPREMIČNIN s takimi ljudmi kot je g.Aleš Ž. še veliko uspeha pri prodaji nepremičnin.

Lep pozdrav M.M

Ljubljana, 10.07.2007

Neda in Primož Erbežnik o nakupu stanovanja v Kamniških dvojčkih

"O nakupu stanovanja v Kamniških dvojčkih sva razmišljala predvsem iz treh razlogov: bližina službe, zanimiva arhitektura in zaupanja vredna investitor (Kovinar Kočevje) in izvajalec (Gramiz). Od razmišljanja k odločitvi pa naju je pripeljal agent nepremičninske agencije Mreža nepremičnin, Aleš Železnik, ki naju je ves čas gradnje usmerjal in nama pomagal pri vsem, kar je bilo povezano s stanovanjem. Nakup stanovanja je tako postalo prijetno opravilo. Pohvalila bi tudi in se hkrati zahvalila Denisu Klariču in Sajibu Bečiću – Sajotu, da sta imela posluh za vse najine spremembe v stanovanju, oglede in da sta na vsa najina vprašanja reagirala korektno in pravočasno. Zahvalila bi se tudi vsem ostalim delavcem na »dvojčkih«. Skratka koordinacija med vsemi subjekti (Gramizom, Kovinarjem, Mrežo nepremičnin, delovodjo, delavci…) je bila popolna in usklajena, zato ni odveč pohvaliti tudi to, da bomo v svojem novem domu v dogovorjenem roku. Komaj čakava, da se vselila v stanovanje in verjameva, da se bova v njem odlično počutila. Še enkrat, hvala vam!"

Mirjana Avbelj o nakupu stanovanja v Kamniških dvojčkih

"Vprašanje ali sem pripravljena podati izjavo ob zaključku del na projektu »Kamniška dvojčka«, ki sem ga danes prejela z vaše strani, je bilo kot naročeno, saj že dolgo premišljujem, da bi bilo prav, da se tudi širša slovenska javnost seznani z dejstvom, da so celo v gradbeništvu svetle izjeme (po mojem prepričanju se jih da prešteti na prste ene roke), kot je to v primeru Kamniških dvojčkov. Priznam, da sem v ta projekt vstopila z veliko mero negotovosti, glede na sloves, ki ga dandanes pri nas uživajo izvajalci in investitorji, kar pa se je na moje veliko veselje izkazalo (kljub manjšim začetnim nesporazumom) za zmotno. Vseskozi sem bila s sodelovanjem in odnosom do mene kot kupca izjemno zadovoljna. Sodelovanje je bilo profesionalno in kar je še posebej vredno poudariti - človeško. Kupci stanovanj si želimo več takih projektov in močno upam, da bosta tako Kovinar Kočevje kot Gramiz Kočevje s tem nadaljevala tudi v prihodnosti. Na dolgi rok se bo to zagotovo izkazalo kot dobra odločitev. Ob tej priliki pa bi rada pohvalila tudi zelo zgledno sodelovanje z nepremičninskimi posredniki Mreže nepremičnin."

Alenka Peer-Robida

"Zahvaljujem se Vam za trud in pomoč, ki ste mi jo z velikim veseljem in potrpežljivostjo ponudili v odločilnih trenutkih življenja.
Zadovoljstvo, ki sem ga doživela, ste mi pokazali, ko sem se morala v štirih letih kar trikrat preseliti, najprej prodajala svoje stanovanje in nato kupovala drugo. Nisem namreč pričakovala tako hitrega odziva in prizadevanja. Že prej sem namreč poskušala pri drugih agencijah, pa ni bilo pravega posluha za hitro in ugodno rešitev mojega problema.
Z Vašo ponudbo in delom sem zelo zadovoljna, zato Vas bom osebno priporočila vsem prijateljem in znancem, ki bodo prodajali ali kupovali vse vrste nepremičnin."

Armin Devedžič

"Zahvaljujem se vam za ažurno in profesionalno delo, ki ste ga pokazali, ob iskanju stanovanja, ki sem ga želel kupiti. Ker nisem imel veliko prostega časa, je moje iskanje stanovanja v Ljubljani temeljilo na dobro delo nepremičninske agencije in agentov. Šele po dobrem času iskanja primerne ponudbe in odnosa, sem prav vse to dobil pri vas. Zelo sem zadovoljen glede pravnega prenosa, ki je potekal brezhibno in tekoče, res pa je, da se za prave profesionalce tudi spodobi. Še enkrat, se vam zahvaljujem za vaše dobro delo in predvsem vašim agentom, ki so me vedno obveščali o novih ponudbah, katere smo si zelo hitro ogledali tudi v kasnejših urah."

Nataša Tomazzo

" Želim se vam tudi pisno zahvaliti za vaše ažurno in zelo korektno delo posredovanja. Moram priznati glede na nekatere pomisleke, ki sem jih imela glede agencij in glede na prijateljska svetovanja, češ saj bi sama lahko prodala in kupila stanovanje, se mi po tistem, kar sem doživela pri vas, to zdi nemogoce. Niti pomisliti ne morem na vse te možne zaplete in potek vsega skupaj. Vsekakor vas bom priporočala svojim znancem, ker sem bila zelo zadovoljna."