Spoznajte Agenta Mreže novogradenj

Strip št.1

Marko in Sara sanjata o novi hiški, saj je stanovanje postalo za njuno družinico premajhno. Marko se zato loti intenzivnega iskanja po internetu in časopisih, skupaj si družina ogleduje vse vrste hiš, v različnih vremenskih razmerah… in še vedno ne najdejo tiste prave hiške.
Obema se že zdi, da po nepotrebnem izgubljata čas in energijo, da nikoli ne bosta zmogla izvedeti vseh informacij in obiskati vseh nepremičnin in GRRRR Marko bo vsak čas doživel živčni zlom….

…vendar ni več razloga za skrb -  tukaj je naš Agent Mreže novogradenj, pravi nepremičninski posrednik, strokovnjak z vsemi informacijami o novogradnjah v Ljubljani.
Marku in Sari najde hiško, primerno za njuno družino in par si srečno oddahne, saj je napornega iskanja konec.
 

Prihaja rešitev vaših težav!

Strip št.2

Jernej je šel na lov za novim stanovanjem in kot vsak, je najprej pomislil na internet – tam so sigurno na razpolago vse informacije, ki jih potrebuje. Dan za dnem je brskal po različnih spletnih straneh, včasih tudi celo noč do zgodnjih jutranjih ur, začel zamujati v službo in med delom spati. Po koncu delovnega dne pa je bilo ponavadi že prepozno za oglede..
Izčrpan in naveličan nima več ideje, kaj naj stori – ostane v starem stanovanju, ki je premajhno in skoraj razpada? Ne, to ne pride v poštev…

…ni več razloga za skrb – tu je naš Agent Mreže novogradenj, strokovnjak, ki ga že vsi poznamo, da ima vse informacije in najde, kar iščete. Jerneju predlaga, naj bo brez skrbi, saj mu je že našel primerno stanovanje in Jernej je naravnost navdušen. Končno bom lahko imel novi dom, si misli.
 

Prava stvar za pravo ceno

Strip št.3

Ali še vedno vsak mesec vztrajate pri plačevanju najemnine v upanju, da bodo cene nepremičnin hitro padle?

Agent mreže novogradenj vam tudi v tem času najde primerno stvar – ob pravem času in za pravo ceno! 

Zaupajte!
 

Idealen čas za selitev

Strip št.4

Življenje s taščo je najlepše – vsakič kaj dobrega skuha, ne daje življenjskih nasvetov kaj je najbolje zate in za otroka, nikoli ne godrnja in vedno pušča vsakemu članu družine svoj prostor pod streho.
JA PA KAJ ŠE!!

Ker je tako samo v pravljicah, ste vi, ki živite resnično življenje SEDAJ pripravljeni na selitev! Agent Mreže novogradenj vam bo pomagal pri odločitvi in procesu selitve, samo pokličite in že bo priskočil na pomoč.